母親的抉擇 zenfone2 定 one plus one

兩部都係二千幾機, 5.5 1080mon, 64gb rom
差就差在ram 同有冇得插sd card, 同粒U唔同

比大家買會買邊部???

Ps 個標題令好多師兄都誤會左唔好意思
部機係自用,母親的抉擇純粹係好難揀嘅意思

one plus one 好似話又黃mon ?

one plus one 好似話又黃mon ?
omgitsgnar 發表於 2015-7-1 22:34

有*

zenfone2 ,intel 一定吾挑,朋友買左,玩過下,重幫佢裝app同炒野比佢

不過mon幾清晰

重有部機好鬼重!

求其買部htc好過啦
我敢講htc 個rom最小問題,比老人家用一流

求其買部htc好過啦
EVIS 發表於 2015-7-1 22:41

HTC 確實鑊氣最少。

求其買部htc好過啦
EVIS 發表於 2015-7-1 22:41

自用點可以求其

自用點可以求其
s061941 發表於 2015-7-1 22:47

見到你母親… 原來自用
咁講2000蚊有要求就買水,冇就隨便買…

Zenfone2隔日再更新
【版本號】
V2.19.40.22_2015062\

【適用機種】
ZenFone2 (ZE551ML)

【發布日期】
(系統完成自動推送約需一週,若未收到推送更新,請進入【設定】-->【關於】-->【系統更新】進行手動更新)

【系統優化】
1.美國與加拿大軟體新增Kill switch 防盜功能
2.改善印度3G訊號數據機能力
3.修正泰國True Provider SIM1無法播打電話

如更新後發現任何問題,請於問題回報版面回報,謝謝!