[配件] 支援QC 2.0既一開四usb 充電器問題

暫時香港買到既係唔係只有promini power station super 4?
http://www.magic-pro.com/index.p ... &product_id=103

腦場價一向平srp 100蚊左右,但四舊水都仲有少少覺得貴.

暫時香港買到既係唔係只有promini power station super 4?

腦場價一向平srp 100蚊左右,但四舊水都仲有 ...
akitohk 發表於 2015-7-7 12:14

ching,我大陸買到1in4 our put 2.0A,usb充電器,但一充note2,40-50/ms就跳掣

ching,我大陸買到1in4 our put 2.0A,usb充電器,但一充note2,40-50/ms就跳掣
boot 發表於 2015-7-7 01:22 PM

用緊ORICO DCH-4U, 插4樣野充電
2x2A, ipad, G3
2x1A, 2個1萬mAh尿袋...

只係比較熱, 使用正常. 8字插又方便.

腦場價一向平srp 100蚊左右,但四舊水都仲有 ...
akitohk 發表於 2015-7-7 12:14

腦場有得賣?  好似重未見有喎

400 咁叉貴

400 咁叉貴
surrender 發表於 2015-7-7 14:42

因為未算普及。
不過講開QC 2.0。
如果真係要成四舊。
我覺得用返之前呢度討論嗰隻好過啦。
雖然佢四個Port之中,只係得一個support QC 2.0。

xpower 有一隻 一出三 但只得一個 port support QC 2.0 都係百四 底好多

xpower 有一隻 一出三 但只得一個 port support QC 2.0 都係百四 底好多
bbbear 發表於 2015-7-7 16:11

厘隻我都睇到
但係係直插插座, 我要搵有線個D
同埋剩插QC port先可以行QC 2.0
如果其他PORT有插裝置充電就一律行5V
但百零蚊真係無得輸

因為未算普及。
不過講開QC 2.0。
如果真係要成四舊。
我覺得用返之前呢度討論嗰隻好過啦。
雖然佢四個Po ...
mdws2002 發表於 2015-7-7 15:23

係唔係AUKEY個隻?
我見佢成個感覺都好似anker個隻咁, 唔知有無電流聲

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係唔係AUKEY個隻?
我見佢成個感覺都好似anker個隻咁, 唔知有無電流聲
akitohk 發表於 2015-7-7 16:23

唔係,我係講呢隻。
http://item.taobao.com/item.htm? ... ;abbucket=13#detail

不過你嗰隻好似都OK喎,都係百零蚊……