請問師兄們LG G4係咪百老匯最平? (扣埋回贈)

請問師兄們LG G4係咪百老匯最平?
問過百老匯話有200回贈, 不過係11月先回贈, 我少用HSBC, 驚到時唔記得入面有200蚊credit...
想問仲有冇邊間店推介?
感激感激!

人仔賣 G4 最平客戶價 $4280
平過 百記xHsbc $200 左右
不過人仔只有雙卡版賣

M瘋,4498/4480

不過人仔只有雙卡版賣  ...
timothychu 發表於 2015-7-20 10:51

我唔係客戶嘛...
我用緊CSL 300速嗰個plan, 雙卡版會唔會有唔同?

不過人仔只有雙卡版賣  ...
timothychu 發表於 2015-7-20 10:51

4280 使唔使加監? 一/二年內可以出幾多部?

Miipp 發表於 2015-7-20 11:03

加監
呢個形容詞我好鍾意

Miipp 發表於 2015-7-20 11:03

合約期超過半年, 唔使加約, 手機約同期執行. 半年內最多兩部
    最少要上網 plan.

我唔係客戶嘛...
我用緊CSL 300速嗰個plan, 雙卡版會唔會有唔同?
crazyk 發表於 2015-7-20 10:57

有分別. G4 單卡支援 300Mbps Cat 6 4G, G4 雙卡只有 150Mbps Cat 4 4G.

有分別. G4 單卡支援 300Mbps Cat 6 4G, G4 雙卡只有 150Mbps Cat 4 4G.
timothychu 發表於 2015-7-20 11:09

咁即係我買單卡版好啲嗎?

timothychu 發表於 2015-7-20 11:09

乜原來咁分。唔該曬。雖然對我用唔着。