想轉LG G4

用開Note3兩年了,由於經常影相, 見LG G4 水貸三千幾同影相又靚想轉過去! 其實影相功能好的手機除LG G4外,有沒有更好的選擇 ?

Panasonic cm1?

好似細鋪G4行貨都係比多幾百姐

s6 影相好似都ok

回覆 3# y.man31
依家細舖L豬好似有D保,有D唔保。搞到人心惶惶。
暫時最好去大舖或者L豬特約零售商。再不是不要買住。

用開Note3兩年了,由於經常影相, 見LG G4 水貸三千幾同影相又靚想轉過去! 其實影相功能好的手機除LG G4 ...
mafanyau 發表於 2015-8-2 08:51 AM

連前鏡計就s6.

via HKEPC Reader for Android

我都係用note3兩年,我思思想換LG G4.因為影相真係好靚,而且又平
(其實note3都好夠用,無咩問題,又唔係太慢,係影相無光學防手震咁==)
但年底好似話有Gpro3定G4pro, 諗諗下都係等等先

好似細鋪G4行貨都係比多幾百姐
y.man31 發表於 2015-8-2 10:34

單卡水行差價過千

我都係用note3兩年,我思思想換LG G4.因為影相真係好靚,而且又平
(其實note3都好夠用,無咩問題,又唔係太慢, ...
ccw2 發表於 2015-8-2 11:36

用開 note 轉 g3/4 呢類機會覺得個 mon 明顯細左.

Mon 本身細少少外, 虛擬鍵扣減左空間.

諗清楚

用開 note 轉 g3/4 呢類機會覺得個 mon 明顯細左.

Mon 本身細少少外, 虛擬鍵扣減左空間.

諗清楚 ...
Miipp 發表於 2015-8-2 11:44

G4 可以隱藏虛擬BAR