聯想6.8 吋手機,PHAB Plus終於預售了~~~

http://item.jd.com/1781257.html

有興趣既可以留意下,
其實等左佢好耐,
但等唔到終於$4000買左P8 MAX
本身都跌左好多了,再加埋呢部,
睇黎我部P8 MAX 都有排跌價了

希望呢部野有K3 NOTE 同K920 咁好用就正了,
大家就多個大牌子玩了

PS: 不過講真,開頭佢入網預佢千5上下,而家咁既價吸引力係冇咩~~~

K920 係一部好機
可惜價錢高高不下
Lenovo又無打算出後繼機
可能以後靠ZUK打江山

有興趣既可以留意下,
其實等左佢好耐,
睇黎 ...
dio 發表於 2015-8-10 23:08

p8 max用唔用到csl既4G+(CAT 6)?

p8 max用唔用到csl既4G+(CAT 6)?
laughing 發表於 2015-8-10 23:27

冇CSL卡,SORRY

K920 係一部好機
可惜價錢高高不下
Lenovo又無打算出後繼機
可能以後靠ZUK打江山 ...
alcidtn 發表於 2015-8-10 23:18

k920價錢都叫高高不下?

有興趣既可以留意下,
其實等左佢好耐,
睇黎 ...
dio 發表於 2015-8-10 23:08

呢部phab plus成6.8吋但電只得3500mah, 仲要用s615, 完全不睇好

冇CSL卡,SORRY
dio 發表於 2015-8-10 23:49

thx

佢用s615+細電+聯想水機裝play,更新特別麻煩。

via HKEPC Reader for Android

呢部phab plus成6.8吋但電只得3500mah, 仲要用s615, 完全不睇好
jso77 發表於 2015-8-10 23:52

但價錢平好多下,雖然大家都話S615 伏,但我用過COOLPAD F2 問題都不大,
3500MAH 用FHD,應該一日問題不大既,
最可惜又係有"中國特色既" 雙卡加SD卡,
呢個真係死證