内地又出平機ZUK Z1 1799人仔

ZUK Z1采用5.5寸1080p屏幕,搭载2.5GHz骁龙801处理器,3GB内存、64GB机身存储,800万像素前置+1300万像素后置摄像头,支持指纹识别。

真系抵玩

估唔到原來國際版原生CM ROM,

ZUK Z1采用5.5寸1080p屏幕,搭载2.5GHz骁龙801处理器,3GB内存、64GB机身存储,800万像素前置+1300万像素后 ...
200801 發表於 2015-8-12 14:40

呢個價我買oneplusone 64GB都得,係冇雙咭同細電,有NFC都補番啦

呢個價我買oneplusone 64GB都得,係冇雙咭同細電,有NFC都補番啦
ngkangai 發表於 2015-8-23 14:11

但z1 國際版是cm ROM 這樣就比1+1抵

via HKEPC Reader for Android

但z1 國際版是cm ROM 這樣就比1+1抵

corolla2003 發表於 2015-8-23 02:58 PM

op1國際版唔係cm rom咩

回覆 6# whs
我就唔會再買含cmOS的機
見過鬼都怕黑

op1國際版唔係cm rom咩
whs 發表於 2015-8-23 15:10

Spec 比op1好

回覆  whs
我就唔會再買含cmOS的機
見過鬼都怕黑
cpk 發表於 2015-8-23 15:12

點解的

ngkangai 發表於 2015-8-23 14:11

oneplusone都出左好耐

仲無指紋