[配件] csl客戶優惠Gear Fit $299...

雖然$299個價好似長賣長有咁,但正因為咁先可以排一陣間隊就入手,今日係上水同奧海城,sony smartwatch2 $169 / samsung gear fit $299基本上肯排就買到,18:00開始賣,我17:40去到上水排都係50個人之內...
不過隻錶開盒完全無電(0%),宜家差緊...

真係當玩具膠錶玩都抵!下星期(20/8)喺樂富廣場同沙田廣場,有興趣嘅ching可以留意下。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

299 係抵用, 買隻 casio 都唔得.

唔吸引之餘仲要用tap and go買,梗係小人排啦

csl儲值卡用戶買唔買得?  

有人買bladeS6後,欲放1200.....
真心,祝佢好運甩到

我上上星期太古城買左,個時唔駛咁麻煩,又要客戶又要tag and go 俾錢
隻錶係完全0%電,要充一陣先著到,到你開得著,又要你升級,,要你升級時,又要有30%電先俾升

仲一定要駁3***機先升到
不過299幾抵玩,我貼埋保護貼,裝左幾款時間主題,幾正唔錯!!!

我用左成個星期 絕對好用 但兩三日充一次電

我上上星期太古城買左,個時唔駛咁麻煩,又要客戶又要tag and go 俾錢
隻錶係完全0%電,要充一陣先著到,到你開 ...
z888888 發表於 2015-8-13 21:07

無三星機咁咪吾洗升?

無三星機咁咪吾洗升?
cyrux 發表於 2015-8-13 22:48

係...因為隻錶本身上唔到網,要藍芽駁部3叔電話DOWNLOAD FILE落黎更新軟件

如果買,要搵D 3***朋友借機升級左先...........所以CSL廣告寫明要配合3***手機使用