連三星都玩硬無插咭無電換, 日後其他非國產電話都係咁, 你地係咪轉用晒國產貨?

老老實實, 如果未來一、兩年, LG, SONY, HTC跟三星玩埋無插咭無電換, 只有國產電話有插咭有電換, 你點先?

老老實實, 如果未來一、兩年, LG, SONY, HTC跟三星玩埋無插咭無電換, 只有國產電話有插咭有電換, 你點先? ...
tangood 發表於 2015-8-15 11:25

其實Sony,HTC已經無咗換電
如果連lg都冇埋嘅話效果不堪設想 :crybye:
等到遲啲雲端儲存再成熟啲(速度,安全etc.),流動數據月費再低啲,插micro sd卡可能就會變得唔太重要 :agree:

via HKEPC Reader for Android

我已經犧牲左換電,希望唔需要犧牲micro SD。。。

其實Sony,HTC已經無咗換電
如果連lg都冇埋嘅話效果不堪設想  
等到遲啲雲端儲存再成熟啲(速度 ...
losiukit1 發表於 2015-8-15 11:44

流動數據月費再低啲 -->只會再貴啲:dizzy:

流動數據月費再低啲 -->只會再貴啲
mark168169 發表於 2015-8-15 11:56

唔加價已經偷笑

希望LG堅守換電插卡啦,唔好玩內置電和插卡要3選2,插sim就會無sd呢啲on 9嘢,諗出嚟條友唔知是智力有問題還是精神有問題

唔加價已經偷笑
thz-u 發表於 2015-8-15 11:57

唔勁加已偷笑

老老實實, 如果未來一、兩年, LG, SONY, HTC跟三星玩埋無插咭無電換, 只有國產電話有插咭有電換, 你點先? ...

啲廠咁做法,不如直接執咗廠單啲現金買晒Apple股票好過

你唔係唔知LG G4係有得換電插卡吧?!:titter:

你唔係唔知LG G4係有得換電插卡吧?!
likammy 發表於 2015-8-15 12:11

就係驚G5無得換電插卡。。。