老婆想換手機, 要大大地的

用開samsung note 2

想用大約似samsung mega 般的大小, 因為其他機怕字太細睇唔到了

近排有咩機我可以諗?

要大牌子, 非APPLE
thanks

想用大約似samsung mega 般的大小, 因為其他機怕字太細睇唔到了

近排有咩機我可以諗? ...
askl 發表於 2015-8-16 12:52

Sony C5 ultra?

via HKEPC Reader for Android

3* Note 5, A8, lg G4, Huawei x2, 水貨huawei p8max

而家唔怕其他機字太細,因為d機由4.1.2 OS可以較字體大細...

回覆 1# askl

Sony Xperia C5 Ultra
21號出
6"屏幕,機身同5.5"嘅G4相若

買俾老婆就帶埋佢出街揀啦,除非一定要驚喜。(通常只有驚,無喜)
仲有女性用機轉牌子係大忌,剩係無左粒home制已經可以玩死你。

3* Note 5, A8, lg G4, Huawei x2, 水貨huawei p8max

corolla2003 發表於 2015-8-16 13:40

正常女性唔會鍾意大陸品牌

正常女性唔會鍾意大陸品牌
JLV1818 發表於 2015-8-16 14:51

正常女性,祇收屋契,黃金,鑽石

正常女性,祇收屋契,黃金,鑽石
alex008 發表於 2015-8-16 14:58

無錯, 你送部手機 或 以上是但一樣, 你估佢邊樣開心D

無錯, 你送部手機 或 以上是但一樣, 你估佢邊樣開心D
JLV1818 發表於 2015-8-16 15:03  )

離分正輸 , 最正 ( 可以分身加 )