等緊 Note4 跌價

應該係最後一部買既 Samsung 機了

Samsung d 電通常一年多既貨仔
冇得換電, 只有局住換機
我部S4 03 年用到而家,全靠有得換電‥

而家唯有等 Note4 跌貨就換機啦
舊機仲可以比老母用

官價已跌咗 1K.

官價已跌咗 1K.
tegrathree 發表於 2015-8-17 11:32

等 Note5 成街都係時入手

知唔知港水 台水 32Gb幾錢?

via HKEPC Reader for Android

note4 雙卡繞龍 805, 跌落 3k 附近的話會係唔錯選擇.

我部S4 03 年用 ...
$foo 發表於 2015-8-17 11:28

S4… 03 年用到依家?

我部S4 03 年用 ...
$foo 發表於 2015-8-17 11:28

友人部NOTE2, 上年死電換過粒新電,
岩岩佢扔部機俾我話開唔到機, 我一開蓋
粒上年既原裝電依家脹到咁

不過NOTE5轉LI-POLY電, 應該唔會脹掛?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

451KL 發表於 2015-8-17 12:02

佢想講13年?

451KL 發表於 2015-8-17 12:02

13 年
換左兩次電
downgrade 4.4
其實仲有排用呀‥ 所以比老母
果時都要成 5K,  好似好貴, 但用咁多年都唔錯喎諗番
但 Note5 5K 冇電換即係局你一年一部機 , 學左 apple 個招

13 年
換左兩次電
downgrade 4.4
其實仲有排用呀‥ 所以比老母
果時都要成 5K,  好似好貴, 但用咁多年都 ...
$foo 發表於 2015-8-17 12:27

呢個係我一直唔想用無電換手機原因之一, 有得換電手機就算舊電壞咗都可以自已出去買及用到, 無得換攞去比人整又要做 backup, restore, 就算保用期間都要洗埋部機先比佢 !