[配件] 強烈建議大家唔好買ANKER 嘅USB線

大家可能有時都會想買D靚少少, 或者一D特別長嘅USB線
其實選擇唔太多,結果我揀左ANKER, 點知完全唔得
其實3m USB線99蚊唔係太貴,拎上手都幾厚料
點知用左3個月左右,個插口已經鬆哂,插唔實落電話到
諗住佢保養18個月,又唔急住拎去整或換,點知一上到荔枝角KING-PROWER,
個位唔知係咪維修員,用左5秒左右郁一郁條線,
就同我講入面斷左,無得換,ANKER HK都唔會換
我真係想答佢廢話,無問題我使鬼上黎,
三個月就斷,你保18個月,我咪要上黎換5次,依家重要無得換
重同我講可能差電個陣撞到,令到佢斷左
我真係想話佢知,我剛剛係門口用內功震斷左入面
其實普通買條幾蚊USB線都用2,3年啦大佬,你保嘜9 18個月

https://youtu.be/lKPN2FcmNkY

張單印明要網上登記 。。咁你有冇  ?

安卓

張單印明要網上登記 。。咁你有冇  ?

安卓
imax 發表於 2015-9-7 20:11

唔好玩啦,佢用左5秒答我無得整,無得換,有登記又如何
都唔關有無登記事...

普通人壞左哩D線都未必去保...
佢都唔遇你山長水遠去換...
加上外傷...佢仲唔借D意...賴皮咩

返大陸買.30仔兩條0.9米

條線又唔係lightning, 連IC都無
壞咗唔係斷線仲有咩可以壞

via HKEPC Reader for Android

咁貴仲要咁結局

保養段線又唔保,幾乎只能可以壞段線,咁保養咪等於冇. 佢又點可証明咁快打壞佢D產品一D問題都無禾.99蚊一條咁既電線暴利到呢.呢間野以後搵呀茂幫診.

唔好玩啦,佢用左5秒答我無得整,無得換,有登記又如何
都唔關有無登記事... ...
garyhuihiukit 發表於 2015-9-7 20:15

雖然戥你唔抵...但拎住哩張單去消委會投訴你都蝕底, 贏面低一大截

保養既野都信?
樓主係咪認真左
其實條cable除左扯爛仲可以點壞法?保乜鬼