紅米note有冇方法將APP 移到SD卡

搵左好多都係用大陸APP...有冇其他APP 選擇?

搵左好多都係用大陸APP...有冇其他APP 選擇?
諸葛亮 發表於 2015-9-8 04:21

搵唔搵到外國APP幫你將APP 移到SD卡?

搵唔搵到外國APP幫你將APP 移到SD卡?
boot 發表於 2015-9-8 16:10

我搵到就好,但有冇其他方法?

MIUI 5後暫時未有app 支持
link2sd 正版係 miui 5 度用到
紅米 note4g 破解版用不到

MIUI 5後暫時未有app 支持
link2sd 正版係 miui 5 度用到
紅米 note4g 破解版用不到 ...
小伙子 發表於 2015-9-8 21:49

轉左miui 6...仲要係雙卡版

用Xposed框架,找模塊來自定義內置儲存路徑

用Xposed框架,找模塊來自定義內置儲存路徑
Cm.Lui 發表於 2015-9-9 04:43

咁複雜有冇教學?

回覆 8# 諸葛亮

用Xposed你都覺難,咁你不如買啲山寨機內置依類功能既機

用Xposed基本就無步驟可言
同你係play store install app 咁上下

回覆  諸葛亮

用Xposed你都覺難,咁你不如買啲山寨機內置依類功能既機

用Xposed基本就無步驟 ...
a886 發表於 2015-9-9 17:15

最新VERSION 2.6.1話唔SUPPORT ARM64-v8a架構,係咪有新VERSION SUPPORT?
我另一部ZP999,SOC為6595行32BIT ANDROID 4.4.2 OK行到,但呢部唔得