老人家買機, 要MON大, 激數多, LG Pro 2 仲ok嗎?

唔要米, 華仔, Mon 要起碼5.5, 激數16G, 有咩好介紹? $3000樓下, 最好就$2000, 怕佢用唔慣~

回覆 1# PowerShot

LG Pro 2當然OK la,問題係好難買倒新機

回覆  PowerShot

LG Pro 2當然OK la,問題係好難買倒新機
godchoi 發表於 2015-9-10 14:46

仲唔合曬佢要求, 出面百老會同峰宅會唔會仲keep stock呢?

Zenfone 2 Deluxe 有64GB, 而且仲可以插卡, 5.5吋芒, 而且符合你BUDGET

Zenfone 2 Deluxe 有64GB, 而且仲可以插卡, 5.5吋芒, 而且符合你BUDGET
caca. 發表於 2015-9-10 14:52

認同

唔知樓主所指的華仔是華為定華碩呢?

caca. 發表於 2015-9-10 14:52

樓主話唔要華仔

唔要米, 華仔, Mon 要起碼5.5, 激數16G, 有咩好介紹? $3000樓下, 最好就$2000, 怕佢用唔慣~ ...
PowerShot 發表於 2015-9-10 14:43

ASUS ZenFone Selfie
5.5 FHD, 32GB, $1999
http://store.asus.com/hk/item/201508AM280000470

唔知樓主所指的華仔是華為定華碩呢?
kongisp 發表於 2015-9-10 15:49

為....華碩都1516中, 因為有朋友用緊, 有時通話出問題, 所以都考慮緊, 如果無, 華碩次選

LG G Flex D958 32GB