傳LG新旗艦機在十一發佈(更新:多一部大MON中階機)

初步資料,
可能會以"V10"命名
有第2塊螢幕
規格同G4大同小異
邀請函字眼:Save the Date

which model?

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# silaimo
之前大陸工信部流出來嗰部

回覆  silaimo
之前大陸工信部流出來嗰部
cpk 發表於 2015-9-15 19:36

大陸"工信部"個全名係咩? 因為我找唔到工信部流出來嗰部機的資料,可以pm個全名比我,thx...

回覆 4# boot
好似話已刪走

大陸"工信部"個全名係咩? 因為我找唔到工信部流出來嗰部機的資料,可以pm個全名比我,thx... ...
boot 發表於 2015-9-15 20:26
Google search lg v10已經有資料

我祗關心G Pro 2嘅繼任者G4 Pro幾時出,其他who福建cares?

最近流出除了V10
還有一部中階機H74_
5.7" 1080p
1.5ghz octa core snapdragon 615
2GB Ram + 8GB Rom
13mp+5mp camera

"據非官方資料顯示 V10 將會採用 5.7 吋螢幕,解像度為 1,440 x 2,560,並會配備 Qualcomm Snapdragon 808 六核處理器、3GB RAM、64GB ROM(支援 microSD 卡擴充)"

如果真係 s808 及 5.7" mon, 興趣減少晒

"據非官方資料顯示 V10 將會採用 5.7 吋螢幕,解像度為 1,440 x 2,560,並會配備 Qualcomm Snapdragon 808  ...
Miipp 發表於 2015-9-16 21:11

應該係行4G RAM!