[操作疑難] [已解決]Google account

請問新增了的google account係咪無得刪除? 一定要回復原廠設定才能刪除嗎? 謝謝!

回覆 1# blueslover

設定内,有得remove account, 但部部機位置有出入。

回覆  blueslover

設定内,有得remove account, 但部部機位置有出入。
貧果 發表於 2015-9-18 15:17

帳號及同步處理內只有新增帳號, 沒有刪除帳號...VEGA 860K

帳號及同步處理內只有新增帳號, 沒有刪除帳號...VEGA 860K
blueslover 發表於 2015-9-18 15:52

進入 帳號及同步處理 再進入 Google 再進入你想刪的帳戶 內裏可選刪除

blueslover 發表於 2015-9-18 15:52

實有的, 我紅米NOTE都有啦, 我按MORE就彈出REMOVE 選項, 再找找.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

第一個加既account好似真係冇得刪, 要factory reset

之後加既account可以remove

回覆 6# khokk2005

我都係得一個ACC咋喎.

第一個加既account好似真係冇得刪, 要factory reset

之後加既account可以remove
khokk2005 發表於 2015-9-18 16:45

Android 2.x 以前就係 去到 4.x 開始就可移除帳戶了

Android 2.x 以前就係 去到 4.x 開始就可移除帳戶了
別問我是誰 發表於 2015-9-18 17:36

原來如此

已解決, 謝謝各位CHING~