[開箱] moto X STYLE 試一試 (更新至 4 篇"試一試")

moto X STYLE 開箱篇

moto X STYLE (XT1572 UK版)

今次開箱帶有點驚喜,
跟機有一個"透明 Bumper",
還有一個 Quick Change 2.0 的變壓器, 5V(2.85A)/9V(2.85A)/12V(2.15A)
5.7" 螢幕, 主鏡頭為 21M, 而前鏡也有 5M.
S808 CPU, ( 1.8GHz) 可以加入高達 128G 的 SD卡.
32GB ROM , 3GB RAM,
相當特別的 SIM+SD 插槽
支援 LTE cat. 6 ( 4G 300Mbps LTE-A)
更多資料請觀看影片介紹
http://freetongdiy.blogspot.hk/2015/10/moto-x-style.html
https://www.youtube.com/watch?v=t8g9ma04sIc

包裝結構簡單, 分成兩半, 黑色機身, 帶說明的保護貼.

自拍鏡有LED閃燈; 彩色快速說明書; 透明 Bumper; Quick Change 2.0 變壓器.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

恭喜入手好貨

個Quick Change 2.0 的變壓器support 12V成2.15A, 差電一定勁快.

via HKEPC Reader for Android

moto X STYLE 開箱篇

moto X STYLE (XT1572 UK版)

今次開箱帶有點驚喜,
跟機有一個"透明 Bumper",
還有一 ...
FreeTong 發表於 2015-10-3 12:58

Ching 邊度入手?

Bumper,香討有人話鬆
充電器,我直頭唔敢用,因為個A數太大,粒電又唔係大廠做(以前係LG,今次係neo power)

Bumper,香討有人話鬆
充電器,我直頭唔敢用,因為個A數太大,粒電又唔係大廠做(以前係LG,今次係neo power ...
cpk 發表於 2015-10-3 13:14

我會用在"緊急時",
    因它只有 3000mAh, 如果晚上有約, 放工前充一充.
    平時充過夜, 還是慢充好.

回覆 6# FreeTong
同你一樣,基本每日充,所以三星2.1A牛+LG線已好足夠

正啊,師兄部机重手嗎?

正啊,師兄部机重手嗎?
zerocloud 發表於 2015-10-3 19:51

179g 說輕不輕, 說重不重.
   可能它的平衡做得不錯, 感覺上, 比我的另一部舊手機 HTC Butterfly S (160g) 還要輕.

Ching 邊度入手?

jojopooh 發表於 2015-10-3 13:05

應該係fb hello 毛肚 團購