行動電源(尿袋)求推介

tabao ROMOSS
OMOSS/罗马仕 sense6 20000M毫安充电宝 正品手机通用移动电源

CNY$80
你隻ok ?

我有Romoss,都OK,但另外一隻品能更好用,69人仔(細小小,電量幾足,雙輸出,LCD數字顯示電量)。
如果要QC2.0, 可以考慮Anker10500,雙向QC2.0,我買嗰時178人仔,依家好似要188。

我買左呢隻,有QC2.0
肥寶 發表於 2015-10-3 15:08

呢隻靚仔過我隻Anker好多,價錢都抵好多,不過只係support QC2.0輸出,入就重係普通5V。

我買左呢隻,有QC2.0
肥寶 發表於 2015-10-3 15:08

等ching睇評測 用緊咩機
夠唔夠電量同埋qc2.0 work唔work

via HKEPC Reader for Android

呢隻靚仔過我隻Anker好多,價錢都抵好多,不過只係support QC2.0輸出,入就重係普通5V。 ...
hkwtongme 發表於 2015-10-3 15:23

輸出用TI TPS61088 輸入用ETA(內地出名) 識別係CHY100D

IOS 1A

我自己有20塊FP6600(支援IOS 2A),準備改左佢

等ching睇評測 用緊咩機  
夠唔夠電量同埋qc2.0 work唔work

via HKEPC Reader for Android ...
kenny8520 發表於 2015-10-3 15:26

你要等下,有排未到

兩張圖, 由JDB 職員提供

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我有Romoss,都OK,但另外一隻品能更好用,69人仔(細小小,電量幾足,雙輸出,LCD數字顯示電量)。
如果要 ...
hkwtongme 發表於 2015-10-3 15:15

ANKER太貴

小米新出10000mah果隻唔錯