真係你有你鬧,三星Q3收入大增八成

http://news.mingpao.com/ins/inst ... 00002/1444186748006
看來GN5的確救咗佢一命
不過歐洲以後遭殃了

G N5成功嘅話以後唔駛指意有得換電插咭了

唆,係時候入返部gn4?

@_@

老老實實 見到gn4 已經好想要 gn5 仲正

但自己轉左用LG平D

叫左佢手機影相咪整咁好,,,攪到相機部無人買,,要汁左佢...

罪大醒呀,,,手機影相整差D,,,留返好既俾相機部1吋機仔,FF無反等....幾好賣.............

回復 4 #小白豬

gn4有換電 同sd card?

@_@

叫左佢手機影相咪整咁好,,,攪到相機部無人買,,要汁左佢...

罪大醒呀,,,手機影相整差D,,,留返好既俾相機部1 ...
z888888 發表於 2015-10-8 02:04

Samsung相機根本做唔起,日本品牌係壟斷咗相機市場,其他品牌插針都插唔入。

不過Sony手機影相無啲人講得咁差囉,正所謂針無兩頭利,夜拍Superior Auto用嘅ISO好高,自不然會出現虛化問題,但M Mode用ISO 100 ~ 200就會大大減少虛化問題。

罪大醒呀,,,手機影相整差D,,,留返好既俾相機部1 ...
z888888 發表於 2015-10-8 02:04

除咗RX100系列、可換鏡機之外,罪大啲DC嘅質素其實同手機差唔多。
我自己唔會買亦唔建議其他人買。

via HKEPC Reader for Android

除咗RX100系列、可換鏡機之外,罪大啲DC嘅質素其實同手機差唔多。
我自己唔會買亦唔建議其他人買。

via  ...
wct 發表於 2015-10-8 03:37

個人覺得HX90V同WX500都幾正喎。

個人覺得HX90V同WX500都幾正喎。
Kei_Yu 發表於 2015-10-8 03:44

功能OK,但畫質就...

via HKEPC Reader for Android