[建議: 身痕想換機]

[建議: 身痕想換機]
ASUS Zenfone 2 發佈會買左4GB 64GB 旗艦機... 使用中...但電池仍不夠我一日用...
現需求如下:
1. 雙咭雙待雙4G
2. 可以換電池
3. 不用2K 或4K Mon
4. 最好大芒機 5吋以上
5. 影相要好

謝謝大家意見!! Thanks

順帶一問... ASUS Zenfone 2 4GB 64GB 二手放什麼價錢? thanks!

得G4 符合你既要求
唔記得v10換唔換得電

雙卡雙待雙4G+可以換電好似多數都係大陸機……睇下紅米note 2啱唔啱你?

得G4 符合你既要求
唔記得v10換唔換得電
cms4c17 發表於 2015-10-13 18:05

2K Mon 可以不需要... 費事耗電更高...
thanks!

雙卡雙待雙4G+可以換電好似多數都係大陸機……睇下紅米note 2啱唔啱你?
hk133 發表於 2015-10-13 18:12

紅米Note 2 雙SIM 是否 還有位插 MicroSD ?
最近好多機都變左SIM Slot / Storage Slot

Thanks!

紅米Note 2 雙SIM 是否 還有位插 MicroSD ?
最近好多機都變左SIM Slot / Storage Slot

Thanks! ...
jimmyctm 發表於 2015-10-13 18:23

當然有啦,上網搵大陸網站啲開箱睇下啦。
不過micro sd最多支援32G。

回覆 1# jimmyctm
其實D要求要齊哂有難度
影相好既機 有2Kmon  
有雙待雙4G又未必影相好
大芒 影相好又無雙卡或者換電

得G4 符合你既要求
唔記得v10換唔換得電
cms4c17 發表於 2015-10-13 18:05

v10 是否行單SIM? thanks for reply!

當然有啦,上網搵大陸網站啲開箱睇下啦。
不過micro sd最多支援32G。
hk133 發表於 2015-10-13 18:31

謝謝師兄!
HUAWEI Honor X2 Dual SIM 32GB  點睇??
但7吋 影相... 不敢想像...

回覆  jimmyctm
其實D要求要齊哂有難度
影相好既機 有2Kmon  
有雙待雙4G又未必影相好
大芒 影相 ...
andykmccc 發表於 2015-10-13 18:34

謝謝師兄... 我的要求1.2.3.4.5  <--有主次...最重要.. 想雙咭雙4G ..可惜剛爬文 v10 十分吸引!!