其實G4都幾慳電 RAM又多1.8GB free!

差唔多用左兩日, 用左4個幾鐘

岩岩boot完機有1.8GB tim (screen cap變1.7)

用左幾個禮拜, 幾滿意, 好快->0lag, 好個三叔touchwiz多多聲. 畫面少少偏藍, 但係都好曬. 影相一樓唔洗講la...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用緊g2好想升去g4

via HKEPC Reader for Android

師兄0 lag就誇張左啲,我會話好輕微lag

利申:G4用家

raymondyipsp 發表於 2015-10-19 21:24

D電俾起g3 有冇好左?

回覆 2# 小白豬

老實講
我部g2 flash 5.1 custom rom仲順過而家部g4
如果G4既LAG要用單位黎比喻既話就係 mm
而G2既LAG就係 nm

http://forum.xda-developers.com/ ... ssmust-12b-t2985536

raymondyipsp 發表於 2015-10-19 21:24

講緊過場效果, 同其他上網應用程式都好暢順, 好過三叔好多好多la... 冇bloatware 所以多好多ram

0lag當然不包括打機  

講緊過場效果, 同其他上網應用程式都好暢順, 好過三叔好多好多la... 冇bloatware 所以多好多ram  
...
normalyan 發表於 2015-10-19 22:31

不能同意更多,G4而家個價真係好抵玩

回復 2 #小白豬

2800蚊水可以買到五個月前flagship, 我想信G4係而家係目前最高c/p的手機.

回覆  小白豬

老實講
我部g2 flash 5.1 custom rom仲順過而家部g4
如果G4既LAG要用單位黎比喻既話就係 m ...
羊仔 發表於 2015-10-19 22:04

羊仔,又唔可以咁比既,G2同G4睇spec始終有段距離

回覆 1# normalyan

我都覺得g4好慳電,用過5部android,呢部比之前用過o既機都慳電好多
唔明點解有人話g4好食電,頂唔到一日云云,究竟佢地有無用過?