去 expansys 買g4 dual 有無伏?

見佢3594 幾抵咁

請問幾多GB ROM同RAM?

(由 HKEPC Android 手機版 發出)

Outside Lg G4 water good only $2800, why buy at there??
I have checked your link, it looks like water good only

32 gb rom

Outside Lg G4 water good only $2800, why buy at there??
EVOPRINCE 發表於 2015-10-20 14:24

2800 是單卡?

回覆 5# 黑馬過林
Yes, 單卡
雙卡版:3300$

Main pt is there has any warrenty??

幾年前幫襯過佢買部水貨Nexus, 買左返黎發覺聽筒位有問題, 成日沙沙聲, 拎上去俾佢地, 佢地求其搵個人黎check, check左話唔覺得有沙沙聲, 所以冇得換, 整既話又要收錢幫我寄返去, 又話寄到過去結果都會一樣, 最後賤價放左俾先達, 正一黑店

幾年前幫襯過佢買部水貨Nexus, 買左返黎發覺聽筒位有問題, 成日沙沙聲, 拎上去俾佢地, 佢地求其搵個人黎che ...
nds_jason 發表於 2015-10-20 14:37

我都聽聞佢cs 好差

我都聽聞佢cs 好差
黑馬過林 發表於 2015-10-20 14:40

是,十分差(個人想法)!好似唔願做!
早前同佢地買部 X Player,因第一次幫襯就打上去問買法如何,我是星期五約3點打上去問,個女職員話要下星期二至寄到比我,因為當天的單已經截了,要星期一至幫我處埋。但網上又寫明他們公司的快递是星期一至日都送貨。我心想他們的工真好做,五天工作,約下午3點就已經截單寄不到貨,貨倉一定不在香港,情有可原;好了一心似為星期二至到貨,但星期六快递突然call我收貨,收到貨後發現出貨地點是葵涌。

但另一個post 講nexus6 個post d ching 又話ok 喎, 今日網上訂,聽日就到,  有壞又有人試過去一換一, 出面雙卡水好似$33xx ,比我比多兩百搏下佢個warranty 好過, 不過如果有中移朋友,出$3880 連$100 coupon 仲好