今日用500蚊買左部2手 PanTech Vega IM-A850K

佢用緊繁中4.12....居然得google 語音輸入

自己裝輸入法吧
呢部好機黎
除咗相機廢,其他一流

依部真係正,
當時黎講mon夠大夠攪

自己裝輸入法吧
呢部好機黎
除咗相機廢,其他一流
Cartesius 發表於 2015-10-24 16:00

係呀,梗係裝返其他輸入法啦.不過佢得語音輸入好難入到play store account & 上網找輸入法
最後要由其他android DL 抽張 TF 去裝,依家ok la
不過佢google play service 太舊又更新吾到,裝左mytv 又睇吾到,懷疑因原來機主reset 左後好多 App 用吾到先放機
睇嚟要刷返原廠4.4.2
間2手鋪都好攪笑,有2部A850,一部寫4.7" 1G Ram $500,一部就寫5.3" 2G Ram  $750
我買左$500 果部但試左touch screen 吾work....最後老細要吾加$換第2部俾我,仲要私保三個月

$500 畀部 V10 你好唔好?
goodbuyer 發表於 2015-10-24 16:22

吾好
你係咪有,我出600要左你部V10 佢

回覆 5# no_on888
Mytv好似更新之後看不到直播。
有無 ching都係咁。

上返原廠4.4.2 可以睇YouTube,mytv 同 mytv 直播

回覆  no_on888
Mytv好似更新之後看不到直播。
有無 ching都係咁。
a527692384 發表於 2015-10-24 16:54

係呀, 我用平板同手機都睇唔到

係呀,梗係裝返其他輸入法啦.不過佢得語音輸入好難入到play store account & 上網找輸入法
最後要由其他a ...
no_on888 發表於 2015-10-24 16:23

邊間舖有咁好服務
可唔可以介紹比我知?
等我有時間都去尋下寶