(已解決,THX~)(急急急)LG G4港行有條線要退換嗎?

如附圖.
小弟今日響"華人影X"買左部LG G4,試機時都正常,但返到屋企諗住過資料,用左一陣,出左條咁既線>.<
請問各位覺得是hardware問題定系android rom問題??? (雖然覺得系HARDWARE問題多)
因為店員話要7日退換,先要去LG維修中心取得證明無濕過水,這張證明請問是否即日可取架?還是2家公司你推我推,推到7日後都拎唔到,逼住維修架??? THX各位.

補充少少:
條"黑線"有時又會消失唔見左,夠竟咩事哦 >.<!!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

細鋪買就要承受後果

真係黑仔

系啊T.T
仲要急住買比老婆用的.唉......
請問有師兄知道拎張LG證明要幾耐架?

死線,拎去換機.....

死線,拎去換機.....
阿峰 發表於 2015-10-26 22:32

我記得走人前,店員話要LG維修中心的什麼檢測證明報告先可換機.T.T
請問有無CHING拎過呢張"報告"?

補充少少:
條"黑線"有時又會消失唔見左,夠竟咩事哦 >.<!!!

我記得走人前,店員話要LG維修中心的什麼檢測證明報告先可換機.T.T
請問有無CHING拎過呢張&quot;報告&quot;? ...
warockson 發表於 2015-10-26 22:35

因為要退機比LG,
所以要帶埋部機上LG,
check 左無拆改入水等等問題!
會出張換機證明

再帶埋機,及證明書,包裝及收據!
去番你買機間舖度换機!

因為要退機比LG,
所以要帶埋部機上LG,
check 左無拆改入水等等問題!
會出張換機證明

再帶埋機,及證 ...
stevemak 發表於 2015-10-26 22:48

THX~~~~~~~~~~~~~~~~~
即時出張證明嗎?還是要等?

補充少少:
條"黑線"有時又會消失唔見左,夠竟咩事哦 >.
warockson 發表於 2015-10-26 22:38

可能係display panel cable 接觸不良!
如過行貨剛買,去換過第二部會安心d!
當然上LG維修也可以!