邊度仲有V10試玩會?

我見呢期V10大熱, 好多評測都讚佢D 功能, 睇圖睇字好似未係好明佢個到芒, 仲有無試玩會可以報? 我想試完再決定入唔入手

我見呢期V10大熱, 好多評測都讚佢D 功能, 睇圖睇字好似未係好明佢個到芒, 仲有無試玩會可以報? 我想試完再 ...
kale 發表於 2015-10-27 12:55

有實機DEMO, 唔落鋪試?

邊間有?DEMO 機同實機一樣?
玩得耐會唔會比人黑面?

我見呢期V10大熱, 好多評測都讚佢D 功能, 睇圖睇字好似未係好明佢個到芒, 仲有無試玩會可以報? 我想試完再 ...
kale 發表於 2015-10-27 12:55

RINGXX 今日有一場, 3台29號有一場

回覆  kale

wilson
hongkongppl 發表於 2015-10-27 13:16

搵晚過去睇睇

RINGXX 今日有一場, 3台29號有一場
y.man31 發表於 2015-10-27 13:30

去返官網睇? 仲有無位?

去過試玩會, 幾十人, 得幾部機俾你排隊試, 即閃落大舖試, 唔明重有個LG sales教你

百記有真機玩,手感好,咁薄身都可以換電,勁,呢D就係 我心裡旗艦機。
都諗緊要唔要續約出機,$4888.出機價+ 12個月約,每月$88無限plan.
但先等下 Lumia 950,呢部我都覺得好正,又可換電,有QI charging, wireless charging.

去過試玩會, 幾十人, 得幾部機俾你排隊試, 即閃落大舖試, 唔明重有個LG sales教你 ...
大面人 發表於 2015-10-27 15:21

百記好似見過有D 鋪有LG sales, 衛記好似唔見覺眼