金立e8

有冇人對呢部有興趣?Helio X10, 2k AMOLED,雙卡,有TF slot, 3GRAM+64GROM,fingerprint,FM radio,NFC,3500mAh電. 基本上係咩都有齊.

之前部e7好似係台灣都賣到啲,

有冇人對呢部有興趣?Helio X10, 2k AMOLED,雙卡,有TF slot, 3GRAM+64GROM,fingerprint,FM radio,NFC,350 ...
colaa 發表於 2015-11-4 07:58

價錢都唔報?
失職

via HKEPC Reader for Android

有冇人對呢部有興趣?Helio X10, 2k AMOLED,雙卡,有TF slot, 3GRAM+64GROM,fingerprint,FM radio,NFC,350 ...
colaa 發表於 2015-11-4 07:58

好多時揀大陸機,並唔係真係貪佢功能齊全,而係貪其性價比相對高。
不過,貼得金立呢個牌子。個價錢應該都唔會低得去邊啦。
再者,見到AMOLED,又已經再令一班人失去興趣囉……

價錢都唔報?
失職  

kwanyan 發表於 2015-11-4 08:37

RMB3999

價錢都唔報?
失職  

kwanyan 發表於 2015-11-4 08:37

失職係咩意思?我又唔係賣機。

好多時揀大陸機,並唔係真係貪佢功能齊全,而係貪其性價比相對高。
不過,貼得金立呢個牌子。個價錢應該 ...
mdws2002 發表於 2015-11-4 09:10

AMOLED衰咩?

RMB3999
colaa 發表於 2015-11-4 09:18

呢個價錢如果係用S810,都仲可能有啲人會留意佢嘅。
但係呢個價錢只係用MTK嘅話,係呢個Forum入面,應該就無乜人會揀佢啦。

AMOLED衰咩?
colaa 發表於 2015-11-4 09:20

咪就係衰在Samsung用佢而嗰期S1 S2嘅銷量又咁鬼死高,跟住一大堆人出現燒印嘅問題,令到啲機友開始對AMOLED怕怕啦。