呢個 plan 算唔算平

岩岩收到 3HK 俾我公司職員優惠 , 大家覺得抵唔抵 ?
用過左上限 5G / 8G 後 , 會 drop 到 128k .

我用緊電訊數碼 , 大約 $100 / 月 , 冇約 , 1700分鐘 , 無限數據 , 不過上網慢左 d .
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

岩岩收到 3HK 俾我公司職員優惠 , 大家覺得抵唔抵 ?
用過左上限 5G / 8G 後 , 會 drop 到 128k .

我用緊 ...
peterchu1 發表於 2015-11-10 16:02

OK WOR
我都係太陽台

想問下我有冇機會申請到呢個PLAN?

我朋友用緊5g plan 都過200蚊, 不過你果個價錢有無咩附加收費?

我用緊 corp plan$118 3hk 4g 5gb 3000分鐘,一樣無限上網,呢家$148唔算最平,但都抵用

(Sent from HKEPC iPhone app)

我用緊 corp plan$118 3hk 4g 5gb 3000分鐘,一樣無限上網,呢家$148唔算最平,但都抵用

(Sent from HKEPC  ...
qwe1qwe 發表於 2015-11-10 16:26

你都識講係 corp plan 啦,點同 mass plan 比?難道我又拎員公價同街價比?

via HKEPC Reader for Android

(Sent from HKEPC  ...
qwe1qwe 發表於 2015-11-10 16:26

真係大細超 , 有 d 公司真係更平 , 我公司都過千 staff , 都唔係最平

我朋友用緊5g plan 都過200蚊, 不過你果個價錢有無咩附加收費?
mvp3 發表於 2015-11-10 16:14

附加收費? 佢話冇隧道費 , 亦冇講明有 附加收費 ,    其家有 d 咩 附加收費 ?

緊係唔好轉喇!
明明用24個月只花2,400.00
點解要比多至少$1,150.00
事實係電訊商想呃多大家啲錢,美其言講什麼什麼優惠。
其實流動據只分有得用同無,講速度快慢係呃錢既數字遊戲技量。
去到繁忙地區,什麼台同速度都係超慢及斷線。
加上呢個垃圾3台,連基本免費Wifi 都唔包,咪中計做傻仔。

3台爆左DATA之後既生活係等於完全上唔到網
zaraho814 發表於 2015-11-10 16:54

無得買data咩?

via HKEPC Reader for Android