[抵讚] 資料提供. Expanxxys 售後服務-

這絕不是打手膠post. 真實經驗分享。

一向唔想比多幾舊益香港一些暴利商家去買那些不會用或用唔到的原廠保養,電子野多數買水唔買行。

買水就預了無保,但有隻在Expanxxxys 買了十個月的G Watch R, 近月突然出死點,出下出下有共八點。

正想棄掉時才想起該公司說有水貨一年保,用打定輸數的心情速遞給它們試試所謂的水貨保養是什麼。與其棄掉,當玩。

驚喜地它說正常會換新,但已停產無貨。但可credit 我購入價,是購入時價格,不是二手市場價,全數給我另買新產品。

雖則我還未加錢redeem 另購新產品,故事未完,但買水貨有這種服務及offer, 想點?

冒住比人插出假post,都忍唔住要開post 超讚。

賣水貨都分唔同做法和層次,多些這些鋪頭就好。

via HKEPC Reader for Android

Expanxxys 水價士迫行價WOR
hongkongppl 發表於 2015-11-14 10:04

不是全部,部份產品不時都有筍價。不過利申我就只幫趁過佢這一次。

expanxxxxx  賣新野水貨,價錢同行貨一樣eg. lgv10 佢賣$5698 ,所以佢果度只可買過氣或特價野

expanxxxxx  賣新野水貨,價錢同行貨一樣eg. lgv10 佢賣$5698 ,所以佢果度只可買過氣或特價野 ...
unfair 發表於 2015-11-14 10:11

同意,要揀。

這正合我唔追最新出model 的購物習慣。

貨源做到保養咪同你做, 我唔覺有咩超讚.

其他水貨理鬼你

其他水貨理鬼你
ho99038 發表於 2015-11-14 13:02

對,所以我才寫寫真實個案分享。
其它水貨鋪頭仔真是睬你都傻。

我都係 exx買過嘢,幾次都無問題