而家刪POST要咁?

CD ROM一名
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

小二仲叫我補資料,反而賣家唔洗

最奇怪係我是在天貓奶野.......淘寶衰左我認命。天貓都咁? 咁佢又點拎到天貓資格
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

番番去水區到開post啦

回覆 3# GeneralShepherd

無問題。跟規矩

吓,自動發貨都要你確認先過數喎,我買過n 次呢啲點,全部要我確認收貨先過數,冇發生過你的情況。至於小二,好難講,不過佢肯退錢吙算數囉。

via HKEPC Reader for Android

吓,自動發貨都要你確認先過數喎,我買過n 次呢啲點,全部要我確認收貨先過數,冇發生過你的情況。至於小二 ...
mcflurry 發表於 2015-11-14 19:20

我係買小米點的........關小小ANDRIOD事啦。有通知吹水區版主搬POST。有人問我答下

係確定左密碼付款,唔洗確認收貨自動收貨過數無仇報。

未退到手,話人手退唔到要等小二判決後退。不過佢有留言承認責任....算啦

回覆 6# uae3287
你自己刪文啦

小二仲叫我補資料,反而賣家唔洗

最奇怪係我是在天貓奶野.......淘寶衰左我認命。天貓都咁? 咁佢又點拎到 ...
uae3287 發表於 2015-11-14 06:54 PM

天貓又咪係under  淘寶, 吹水去水區啦.

tmall 唔知

但係淘寶既退款係對方同意就成立

而家明顯係佢未同意等客服介入啦

回覆 8# hardness
水區冇分嘛