終於等到!n6P經已開賣(eMMC有獎抽!)

(15/11)百記有dummy,問咗店員,確定明天開售,只有32GB
我等緊我朋友點嘔部64俾我.....
(16/11)華為會送原裝殼及耳機.....
(19/11)收機

伸延閱讀
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 5371&extra=page
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

部份細店話17號有, 32/64, 黑/白/金(金色唔係日本限定嗎?)
cpk師兄聽日下午在唔在佐敦? 俾機套你 : P

回覆 2# akitohk

到時打俾我

買條朱古力棒仲好。

posted by mobile

百記有dummy,問咗店員,確定明天開售,只有32GB
我等緊我朋友點嘔部64俾我..... ...
cpk 發表於 2015-11-15 22:20

Google 都未開....
N5x已退, 準備call速遞來收
試埋N6P先決定.....

回覆 5# wunit

5X 唔好用?

5x 咩問題?
LarSing 發表於 2015-11-16 09:51

我果部就黃mon 詳情哩度post過 (http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2243646)

不過黃mon之外的問題係....我自己傻仔左, 訂果晚可能飲多左....唔知點解凝住用緊部N5係16GB...
咁依家部N5都夠用, 咁咪訂左16GB lol......

第二朝起身先醒起有D唔對路, 睇多次手上部N5.....omg.....32GB

回覆  wunit

5X 唔好用?
patricklee99 發表於 2015-11-16 10:04

好用wow....順! 而且cam係歷代nexus最好的一次, 室內低光都可以接受, 好接近LG G4

回覆 8# wunit

NEXUS 5X  前鏡都有500 萬 .. 後鏡都1200萬

NEXUS 5 前鏡得120萬...

爭好遠

回覆 8# wunit

心思思想買6P 64G. Ching, 有無用落覺得唔爽的地方?Thx.