用左V10 一個月 真係好满意 功能樣樣有 真係出年未必會换机

ㄧ拎上手 已有ㄧ種失落已久的满足感
自從十幾二年前的  麼记 startac後另ㄧ部另我感動的手機就是V10      

太誇張, 賣廣告咁
如果有NOTE5咁慳電, 粒U又快
我就信

G5一出 v10收檔

太誇張, 賣廣告咁
我就信
JLV1818 發表於 2015-11-23 11:30

考慮緊V10定note 5,NOTE5真係咁慳電?standby 1晚會drop幾多?

考慮緊V10定note 5,NOTE5真係咁慳電?standby 1晚會drop幾多?
gumptang 發表於 2015-11-23 11:33

V10 一晚到早上100>100
NOTE 5 一晚到早上100>97

一但開機用NOTE5 會比 V10 長命30%.

自己選擇

太誇張, 賣廣告咁
我就信
JLV1818 發表於 2015-11-23 11:30

樓主一直唱好V10, 當然要再3強調啦.

樓主一直唱好V10, 當然要再3強調啦.
andypson 發表於 2015-11-23 11:41

呢期都話強推v10,已經停止為g4跑數。。。

via HKEPC Reader for Android

呢期都話強推v10,已經停止為g4跑數。。。

via HKEPC Reader for Android
jackgo8846 發表於 2015-11-23 11:45

搵食姐   老细話 條数再高小小先满意  不過佢话今次部v十 D貨去得唔錯

G5一出 v10收檔
calvinleeabc 發表於 2015-11-23 11:31

G6一出G5/V10都即刻馬上收檔