[操作疑難] MOTO 360 第一代現在值得入手嗎?

請問MOTO 360 第一代現在值得入手嗎?
水貨只係賣緊1000頭, 其實水貨同行貨有咩分別?  
水貨有冇廣東話辯識?

非常值得入手 水貨行貨除保養外係冇分別 水貨行貨都冇廣東話辦識 介面只可以選英文但都出到中文字

水貨行貨都冇廣東話辦識...
andrewli 發表於 2015-12-8 12:17

點解我係 亞馬遜 買的 moto 360 (一代) 可以用語音(廣東話)覆 whatsapp? 唔通係我個特別D (申報: 我係用 android 架, 當然唔會用閻左的 IOS 啦) Moto 360 用係 IOS 度, 係乜差都做唔到, 就係人都知

點解我係 亞馬遜 買的 moto 360 (一代) 可以用語音(廣東話)覆 whatsapp? 唔通係我個特別D  (申報:  ...
aleck_choi 發表於 2015-12-8 12:35

你可能誤會左…,
你果d係語音輸入

via HKEPC Reader for Android

當錶帶一流

posted by mobile

想買,有冇信得過水貨店介紹? thx

你可能誤會左…,
你果d係語音輸入  

kwanyan 發表於 2015-12-8 12:48

廣東話語音輸入, 同廣東話辦識 的分別是? 請賜教

廣東話語音輸入, 同廣東話辦識 的分別是? 請賜教
aleck_choi 發表於 2015-12-8 14:15

我估計佢係問"ok google"  .."show me my heart rate" 果d掛

如果上5.1有冇咩問題 or bugs?

我估計佢係問"ok google"  .."show me my heart rate" 果d掛  

via HKEPC Reader for Andro ...
kwanyan 發表於 2015-12-8 16:18

我係可以用語音(廣東話)覆 whatsapp, 亦可以用廣東話問 ok google