頂,今日跌爆左ZF 6 個MON,知唔知換MON大約幾錢?

其實枇換返ASUS,
始終平平地無咁傷..
不過ASUS仲有咩推介?
我見ZF 2係咪有2G同4G咁,好唔好呢..?

ZF 6 爛咗, 出 Laser 6 最啱 key  

ANDROID

ZF 6 爛咗, 出 Laser 6 最啱 key   

ANDROID
imax 發表於 2015-12-17 15:21

其實我睇中部ZF 2..DULUXE,

不過ASUS ZenFone 2 Deluxe 同就咁ZF 2,有咩分別.??

一定過千

其實我睇中部ZF 2..DULUXE,

不過ASUS ZenFone 2 Deluxe 同就咁ZF 2,有咩分別.?? ...
IGO 發表於 2015-12-17 16:32

除左個殼之外
其他一樣

ZF6..換新啦

除左個殼之外
其他一樣
SD@HK 發表於 2015-12-17 18:07

仲有唔同......Deluxe 支援 128gb microSD, 胃信測試光度 308 LUX

舊 ZF 2---->只能用到 64gb microSD, 光度 250 LUX

過保就換新或者華強北整啦
未過保俾佢整可能都要個半月
我之前試過唔係日日打去佢都唔同我趕工, 仲有唔知點解換埋我底板
btw, 我只係整個 mon 翹起, 同 check check 電池有冇脹到, 佢就搞o左我成個月同唔知做乜換埋我底板

過保就換新或者華強北整啦
未過保俾佢整可能都要個半月
我之前試過唔係日日打去佢都唔同我趕工, 仲有唔知點 ...
mlyu 發表於 2015-12-17 19:49

佢今日個CS同我講叫我唔好換MON了,因為過左保2個月,換要都800大洋以上
..

ZF6..換新啦
gmle8 發表於 2015-12-17 18:10

我都諗緊,但6寸MON真係好正...
唉..