請問有冇Ching知道ASUS ZenFone 2 Deluxe (ZE551ML)係咪全網通?

請問有冇Ching知道ASUS ZenFone 2 Deluxe (ZE551ML)係咪支援中港制式呢?
因為我用緊香港中國移動,返到國內原來要使用支援TDD-LTE同TD-SCDMA制式手機,依家唔知買邊隻好。

香港行貨> 唔係

https://www.asus.com/hk/Phone/Ze ... 1ML/specifications/

可用 3G    TD-SCDMA

4G   TDD-LTE ......SORRY  

香港行貨> 唔係
hahahalpc 發表於 2015-12-21 22:08

唔係香港行貨?

可用 3G    TD-SCDMA

4G   TDD-LTE ......SORRY
imax 發表於 2015-12-21 22:15

即係用唔到國內4G TDD-LTE制式?

回覆 3# imax

留意 港行係WW版 唔支援 TD3G 及 4G

回覆  imax

留意 港行係WW版 唔支援 TD3G 及 4G
moslwc 發表於 2015-12-22 00:12

請問Ching中港手機有冇好提議呢?

回覆 7# 名偵探柯南

紅米 note 2, 樂視 1s, 甚至 中移 N1等, 都支援 5模N頻

回覆  名偵探柯南

紅米 note 2, 樂視 1s, 甚至 中移 N1等, 都支援 5模N頻
moslwc 發表於 2015-12-22 11:47

唔該晒Ching,
對紅米Note冇乜信心,
中移N1係咪好啲呢?

回覆 9# 名偵探柯南

叫做有香港行貸

仲有 Help This Company E9, 都係5模, $2k 左右