[操作疑難] LG G4雙卡版

剛入手,本來想入手單卡版,但sales話二手價雙卡比單比高,反正我都有張大陸卡
而且餡料一樣,所以就入手雙卡了。但想問一下,雙係係咪可都支援雙4G?一張卡上緊網,另一張可以正常接收來電嗎?

via HKEPC Reader for Android

請問不打機只上網電可以頂到一日嗎

回覆 1# takeoto

是的

爪王凌雨 發表於 25/12/2015 22:45

今日至入,未試真,正常咁用應該可以掛,一日都頂唔到?

回覆  takeoto

是的
cello13814 發表於 25/12/2015 22:49

咁幾方便啵,市面好像冇咩雙卡機可支援雙四G?
另外想問下,用咩記憶卡比較適合?

咁幾方便啵,市面好像冇咩雙卡機可支援雙四G?
另外想問下,用咩記憶卡比較適合?

via HKEPC Reader for  ...
takeoto 發表於 2015-12-25 23:00

文字遊戲...

互換的 "雙 4g", 兩 sim 可交換, 其中一張行 4g, 另一張 2g. 唔係同時行 4g.

你問 "另一張可以正常接收來電嗎", 所以就算用 2g 可收來電.

文字遊戲...

互換的 "雙 4g", 兩 sim 可交換, 其中一張行 4g, 另一張 2g. 唔係同時行 4g.

你問 "另一張 ...
Miipp 發表於 25/12/2015 23:04

我問佢答我係可以同時行4G既?不過都唔大問題,我另一張都唔係4G卡,呢樣慢慢再研究下,但我想問,關機充電時候,佢會自動著左部機既?

G4係要開機义電的

爪王凌雨 發表於 2015-12-25 22:45

頂不到
mon都好食電的
要帶多舊後備電

頂不到
mon都好食電的
要帶多舊後備電
DCMASTER 發表於 2015-12-26 12:32