之前都唔信,現在真係信-HTC A9啲料真係幾堅

eMMC-三星
加密下,讀180MB,寫110MB,直迫高階

之前睇過,手感吾錯,幾好睇,但硬件一般賣$4xxx,放棄!
現在減到$3500,但又有新機Samsung A7出,size差不多,但大0·5吋,價錢又平700($2898),完全無興趣再睇HTC A9...
反而Samsung A9就有興趣。

samsung a9 $2900?

Htc a9粒電用到幾耐?細到咁

via HKEPC Reader for Android

samsung a9 $2900?
songs 發表於 2016-1-10 20:40

A7,A9吾知會否出港行!

Htc a9粒電用到幾耐?細到咁

via HKEPC Reader for Android
mike1314 發表於 2016-1-10 20:43

eprice出過報告,唔差!

有v10, htc a999 都無用,除非價位去到2200樓下啦

之前睇過,手感吾錯,幾好睇,但硬件一般賣$4xxx,放棄!
現在減到$3500,但又有新機Samsung A7出,size差 ...
wwwvv0701 發表於 2016-1-10 20:31

CHing 你岩岩放監? 落街 check 下 A9 賣緊幾多錢先啦~ 四千幾係上年價黎,大鋪減價戰後,已經變成三千頭啦!

eprice出過報告,唔差!
redhothits 發表於 2016-1-10 21:06

睇你同咩機比,索尼核電就無可能贏,如果同L豬倒水機比,分分鐘贏 3000 電機!

eMMC-三星
加密下,讀180MB,寫110MB,直迫高階
cpk 發表於 2016-1-10 20:11

A9可以將sd卡當內存,佢要求張卡要讀寫夠快