[操作疑難] LG G4 volte

請問LG G4點知是否用緊Volte?

通咗頂Bar會見到icon寫著。

via HKEPC Reader for Android

通咗頂Bar會見到icon寫著。

euro 發表於 2016-1-11 13:17

冇VOLTE會拑唔著?

冇VOLTE會拑唔著?
hobigboy 發表於 2016-1-12 11:52

收唔到或者手機有bug都會唔顯示。 其實用處唔太大,好處係收打call快啲,但有時網絡唔夠好,通話就唔清會疾。我而家都停咗Volte.

收唔到或者手機有bug都會唔顯示。 其實用處唔太大,好處係收打call快啲,但有時網絡唔夠好,通話就唔清會 ...
euro 發表於 2016-1-12 12:01

唔該師兄。

其實用左會唔會秏電快左?

收唔到或者手機有bug都會唔顯示。 其實用處唔太大,好處係收打call快啲,但有時網絡唔夠好,通話就唔清會 ...
euro 發表於 2016-1-12 12:01

係 epc 特別多需要同時煲弱, 兼同時上網的人, 無計

上面會有volte
通話紀錄 如果大家都有4g通話 就有hd

上面會有volte
通話紀錄 有hd

93082281 發表於 2016-1-12 23:13

如果冇出箭咀指住果VoLTE,
即係其實拑咗VOLTE果掣都唔係行緊VoLTE?

回復 9 #hobigboy

我諗你用緊20a或20c 所以甘問

係 一定有出左volte 先有4g 通話

其實你可以試下 一打電話時會轉左3g就姐係冇開