[測試] LG G PRO 2 夠唔夠紅米note3同LETV 1S快

我見PRICE水貨32G 跌到1600蚊

好似正過大陸機喎?

S800一定快過Helio x10,但同S650比就好難講…但我都會優先揀GP2,始終係上代旗艦﹐整體規格上點都比最新嘅低價機强.

via HKEPC Reader for Android

最主要係MT6795核心快,但GPU仲差高通九條街

Gpro2 用家講嘅wifi問題同唔同紅米note3果隻假死法?

Gpro2 用家講嘅wifi問題同唔同紅米note3果隻假死法?
uncle9 發表於 2016-1-20 16:11

我仲係4.4.2,無wifi問題﹐只係接收唔算好强…而Helio x10嘅wifi係硬件問題﹐等同S810過熱問題﹐fix唔倒的

uncle9 發表於 2016-1-20 16:11

我用左 gpro2 兩年, 唔覺 wifi 問題有幾大:xd:

極端情況, g3 係酒店死位勉強收到時, gpro2 收唔到

我用左 gpro2 兩年, 唔覺 wifi 問題有幾大

極端情況, g3 係酒店死位勉強收到時, gpro2 收唔到 ...
Miipp 發表於 2016-1-20 16:58

咁即是接收唔強,而唔係會睡死果隻…

我唔打機應該都acceptable …

我仲係4.4.2,無wifi問題﹐只係接收唔算好强…而Helio x10嘅wifi係硬件問題﹐等同S810過熱問題﹐fix唔倒的 ...
godchoi 發表於 2016-1-20 16:45

ching有試上過5.0嘛?

回復 1 #bicycle_bicycle

只怕買到的所謂新貨GPro2 是翻新機

ching有試上過5.0嘛?
uncle9 發表於 2016-1-20 17:44

無. 反正5.0無咩我想要嘅新功能﹐而4.4.2嘅穩定性同支援係最好的所以唔考慮升了.