香港月底發布華為mate8 定價$3,980...

三星A9 同 華仔MATE 8 ...

A9今日會發布...估計同 MATE8 差唔多價...大鋪減一減應該$3500左右...

再加埋信用卡優惠....$3300左右...

狗衝邊部好呢?

3980=3/32?
咁有冇4/64??

三星A9 同 華仔MATE 8 ...

A9今日會發布...估計同 MATE8 差唔多價...大鋪減一減應該$3500左右...

再加 ...
free6836 發表於 2016-1-20 14:40

有品牌歧視就買三叔, 睇效能就MATE 8

(6吋粒粒MON VS 6吋 IPS)

3980=3/32?
咁有冇4/64??
cpk 發表於 20/1/2016 14:41

https://www.facebook.com/notes/h ... mref=message_bubble   

9. 獎品:
-2016年1月20日至1月26日:原廠藍牙音箱乙個,價值港幣$238(名額7位)。
-而2016年1月27日:HUAWEI Mate 8 智能手機 (標準版) 乙部,價值港幣$3,980(名額1位)。

回覆 4# hahahalpc
我係話呢個價應該係3/32
4/64有冇得賣?

andypson 發表於 2016-1-20 14:50

我多數MATE 8 ....三星個指紋解鎖唔好用...下下都要按一下HOME鍵亮MON先解到...

andypson 發表於 2016-1-20 14:50

呢句講得幾好

回覆  hahahalpc
我係話呢個價應該係3/32
4/64有冇得賣?
cpk 發表於 20/1/2016 15:12

佢寫明係標準版
咁好大機會有另一個版本

4/64應該4千幾
Mate 7啱啱開始賣個時都係呢個價

via HKEPC Reader for Android

6" FULL HD MON + KIRIN CPU+ 3GB RAM + 32GB ROM 賣$3980, 傻的嗎?

俾多少少買V10 好過啦!