[操作疑難] LG 內置的SmartWorld

請問點可以下載返?唔知點解冇左(G4)用左個幾月,發覺新裝既幾個app冇左,包括呢個

via HKEPC Reader for Android

我部舊G2仲有,有冇方法係G2轉過去G4?

請問點可以下載返?唔知點解冇左(G4)用左個幾月,發覺新裝既幾個app冇左,包括呢個  

via HKEPC Read ...
takeoto 發表於 2016-1-22 00:20

去設定->一般->關於手機->通用->更新中心->應用程式更新

你就會見到

去設定->一般->關於手機->通用->更新中心->應用程式更新

你就會見到 ...
arartete 發表於 22/1/2016 00:25

睇到,唔該哂。見到有個Evernote.知唔知係咩呢?
點解會突然間冇左要重新down過既?

睇到,唔該哂。見到有個Evernote.知唔知係咩呢?
點解會突然間冇左要重新down過既?

via HKEPC Reader f ...
takeoto 發表於 2016-1-22 00:32

好似係SMARTWORLD BUG黎,個APPS之前更新完會冇左
Evernote 好似係正野黎,但我未用過

好似係SMARTWORLD BUG黎,個APPS之前更新完會冇左
Evernote 好似係正野黎,但我未用過 ...
arartete 發表於 22/1/2016 00:34

但我其他app都試過,明明裝左,隔一排就唔見左,dropbox係其一。。。