[操作疑難] 轉左zenfone 2 laser,裝返個小熊完全擋唔到..,

上一部ZF6 都仲擋到,
而家ZF 2 laser 完全一個都擋唔到...
完全將開雙脾,
請問係咪小熊問題,定係手機要設定D咩..?
謝謝幫忙

上一部ZF6 都仲擋到,
而家ZF 2 laser 完全一個都擋唔到...
完全將開雙脾,
請問係咪小熊問題,定係手機要 ...
IGO 發表於 2016-1-23 02:48 PM

有冇set 返啟動管理。

via HKEPC Reader for Android

有冇set 返啟動管理。

stephen1029dog 發表於 2016-1-23 16:38

我剛剛去PLAY STORE度睇,個個又回評,話個新版咩都攔唔到..

咁請問係咪OFF小熊既啟動管理..?

回復 3 #IGO

裝依個啦:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jlsdreamworks.callshield

小熊來電比台灣佬收購之後完全唔掂  

申利:上手用Zenfone 6

Database無呢個number 定係
阻擋失效?
好唔同

呢幾個月新number出得好快
成日都未入database

小豬

回復 IGO

裝依個啦:
https://play.google.com/store/ap ... eamworks.callshield

小 ...
m45smg 發表於 2016-1-23 20:07

我都記得你係用ZF 6,我認得你個profile 圖,我地前排討論過一排ZF6架..,你而家用緊咩機.?
我剛剛裝左樓下個師兄推介既"WHOCALL"好似全面D...

P.S 而家部ZF2 laser 真係好正~影相靚,音響大,又3GB RAM開左好8個APPS都仲有成5XX RAM
推介~

whoscall
Databases 發表於 2016-1-23 20:12

我裝左呢個喇..
謝謝~
好全面好多,雖然好似好覆習咁..

Database無呢個number 定係
阻擋失效?
好唔同

呢幾個月新number出得好快
成日都未入database

via HKEPC  ...
ccchhhuuunnn 發表於 2016-1-23 20:18

佢有datebase架,果D乜乜瘦身,星展果幾間...
所以應該同playstore D feelback一樣咁講,
新版小熊已經大不如前...