[配件] Samsung Tab S --- wifi keyboard

請問各位師兄,

本人想買個無線 keyboard connect 部 tab s , 主要 for 出 trip 時用, 有無咩好介紹一下???

謝謝

請問各位師兄,

本人想買個無線 keyboard connect 部 tab s , 主要 for 出 trip 時用, 有無咩好介紹一下??? ...
wlai888 發表於 2016-1-30 21:34

我覺得 Logitech 幾好用,你可以試下帶埋部機去黃金地庫(近中間位置,唔記得舖名)同店員講 Pair 玩下,試清楚先至入手。

via HKEPC Reader for Android

我覺得 Logitech 幾好用,你可以試下帶埋部機去黃金地庫(近中間位置,唔記得舖名)同店員講 Pair 玩下, ...
451KL 發表於 2016-1-30 21:38

唔該晒師兄, 請問大約咩價錢左右 ??

唔該晒師兄, 請問大約咩價錢左右 ??
wlai888 發表於 2016-1-30 21:44

有貴有平,好難答你喎。

有貴有平,好難答你喎。

451KL 發表於 2016-1-30 21:50

thanks a lot .........等我去超超.........

點解要wifi keyboard,而唔系要藍牙keyboard?
Logitech 有出wifi keyboard 咩?
另外,logitech 藍牙keyboard(例如:K810、K380、K480)都唔可以摺埋,而且幾重下,用來去trip都幾大負擔。
你會唔會考慮可以摺埋同輕啲既keyboard,例如:MS universal foldable keyboard, Plugable folding keyboard

回覆 6# marlin12

師兄,

小弟打錯, 係藍牙, 多謝寶貴意見........