[操作疑難] 屋企人用緊note 2想換,note4點睇

雖然我都唔鐘意三叔
不過佢用開我覺得唔轉牌子好d
三叔note 5 s6又貴又冇插卡

見前幾日有24xx note4,如果大鋪價都唔貴得多,應該可以入手
唔知大家有冇留意大鋪價位
或者有冇相近機價

要求就係主流牌子旗艦,32GB Rom,可插卡
定係應該降落A9?但其實我對任何非旗艦機已經冇晒信心

via HKEPC Reader for Android

大舖仲有Note 4?

csl 做緊note 4 (雙卡16gb rom) 淨機價3,898
A9除左OS update有隱憂外其實無咩問題(不過你家人應該唔介意吧)
續航力好過note 4, 仲平d, 3,398

A9續航力好過note 4?
blackcat666 發表於 2016-2-2 21:46

NOTE 4 雙卡版用S805 升左5.0.1後續航力係弱D
而單卡版行EXYNOS現在亦唔係咁易搵到

NOTE 4 雙卡版用S805 升左5.0.1後續航力係弱D
而單卡版行EXYNOS現在亦唔係咁易搵到 ...
akitohk 發表於 2016-2-2 21:58

單卡版 n910 u,要全新,
得水貨,$32x x

Why not A9?

Why not A9?
hiace之男 發表於 2016-2-3 07:50

A9 粒 U 舊製程, 個 mon ppi 唔夠高 pentile 紋好現

大家可能要講清楚係HTC A9定係*** A9。

A9 粒 U 舊製程, 個 mon ppi 唔夠高 pentile 紋好現
Miipp 發表於 2016-2-3 07:59

其實師兄對***A9既睇法,已經重複又重複又重複咁提我地睇真D架喇;但對你指出個幾點,我有以下睇法:

粒U舊製程:一定唔好既咩?iPhone 個個揾台積電A9唔想要***A9;我只知道佢粒S652跑到73XXX分。

Mon PPI 唔夠高:師兄咁資深,應該知再高都未必睇到明顯分別。

D Pentile 紋好現:之前睇你講我好擔心,依家買左我慶幸自己發眼盲時運高,乜都睇唔到。

利申:A9 用家但絕非***粉絲