有無CHING買左三星既 A9 開箱或測試睇睇(最重要睇電量果PART)

有無CHING買左三星既 A9 開箱或測試睇睇(最重要睇電量果PART)

MATE 8 都可以擺黎睇睇

即系類似呢D圖

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# 神田傲

呢個?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  神田傲

呢個?
進滕光 發表於 2016-2-4 06:51

Mate 8 幅圖系13個半鐘螢幕有6成時間著住,而Ching幅A9圖螢幕只佔5%?差好遠喔。

via HKEPC Reader for Android

Mate 8 幅圖系13個半鐘螢幕有6成時間著住,而Ching幅A9圖螢幕只佔5%?差好遠喔。

via HKEPC Reader for  ...
andypson 發表於 2016-2-4 08:10

明既,尋晚要瞓架嘛。今日會真係做多次既。:loveliness:

一部仲有9% 電, 一部仲有66% 電, 最好有埋 screen on m time

樓主個部應該唔係mate8, mate 8張耗電圖有埋camera on

我都等緊C兄放A9開箱...想睇下粒652打白貓4人協力順唔順...:naug:

我見mate 8係gsmarean battery test有成103hour
我估A9都好難超越到

我見mate 8係gsmarean battery test有成103hour
我估A9都好難超越到

via HKEPC Reader for Android ...
sneakaholic 發表於 2016-2-4 10:38

國產機玩到過百小時係唔係會有push msg. delay ??

國產機玩到過百小時係唔係會有push msg. delay ??
ininin 發表於 2016-2-4 11:34

佢個網有寫test係包d咩項目
同d msg有冇delay冇乜關係 :haha: