Zenfone Selfie減至$1314

Zenfone Selfie減至$1314, 不過限量100部, 唔知難唔難爭?
https://www.facebook.com/asusmob ... ?type=3&theater
【ASUS Store﹒1314 Selfie 甜蜜放閃優惠】
下星期日情人節就到,掛住過年唔記得準備愛的禮物俾 honey﹖ASUS Store 幫到你﹗

ASUS Store (Store.asus.com/hk) 特別於 2 月 10 日凌晨 12 時限量推出 1314 Selfie 甜蜜放閃優惠 (名額100個,售完即止),原價 $1,999 的全民自拍神器 ZenFone Selfie 將以甜蜜價 $1,314 發售,傳達一生一世的情意,讓戀人們能以前後配備130
0 萬像素鏡頭,被譽為新一代全民自拍神器的ZenFone
Selfie自拍放閃曬恩愛,留住最美好的浪漫時光!

*活動時間:2016/2/10 00:00-23:59
*名額100個,售完即止

如果唔係成日自拍,好似唔算好抵玩?

如果唔係成日自拍,好似唔算好抵玩?
gamezz 發表於 2016-2-7 21:32

S615...搵水魚買
或者影相係好過紅米note3

S615 / 3+32GB / 5.5"FHD...真係咁水魚...?  

我覺得抵wo

我覺得完全無問題喎

S615 / 3+32GB / 5.5"FHD...真係咁水魚...?
uncle9 發表於 2016-2-7 22:28

仲要可以換電...
前後cam都1300...
拖友影成大棚影都好正.....
s615有咩問題....

邊忽水...

點買法架??

最衰 asus o的機冇 TDD

點買法架??
北金烈貓 發表於 2016-2-7 23:27

消費者在2月10日凌晨十二時,登入ASUS Store (Store.asus.com/hk) 即可以甜蜜價$1,314搶購全民自拍神器ZenFone Selfie (建議零售價:$1,999)。每人限購兩部,限量推出100部,售完即止。

見佢面書咁覆.....
未有女女都捕下先....