[開箱] [猴年第一炮][多圖]zenfone zoom入手

早兩日部主力機1520同我講sa yor na ra......(mon本身glass都變變地形....宜家仲要咪打埋柴...遲下平執個bluetooth當退居spare....)
你知啦....1520雖則wp....但佢影相唔差的....
950XL又....... 唉.....

華碩早排呢部zoom,
之前都有留意開, 都試過下真機,
趁呢個機會.... 轉會(wp 去android)同換埋主力機

更新左相在 #54

先黎開個箱
盒正面

正體同條電話繩

配件同正體合照

跟隻快牛牛

試影
Quarrybay 公司pantry海景
陰天, 無zoom, default

3X Zoom, 其他default

好天, 無zoom, default

3X Zoom, 其他default

收工un船去老尖
take 1, 夜, 微雨, tune低左iso, set慢左快門

take 2, 同一晚, 都係微雨, 推返高一級個iso

早排行山係咁依影...

行完食放題又影左兩張.....

ISO 200, shutter 1s, 其他default (有D手震......

呢張定D...

All Default, Set HDR

玩下呢D, ISO 50, shutter 2s, 其他default

How much?

好似幾正

小許偏紅,但圖清晰有層次,支持開箱。請問ching幾錢入手?

How much?
Geek2012 發表於 2016-2-8 21:14

3K鬆
我諗緊買唔買埋粒補光燈

舊電耐唔耐用??
趙學而 發表於 2016-2-8 21:29

夠頂大半日至一日
平時打機(叻孖寶隻marvel, 同whatsapp fb多)

好似幾正
justinjoseph 發表於 2016-2-8 21:34

唔算話好輕身
但手感, 重量, size我覺得可接受(可能用開大mon, 1520 6寸的