年初一 LG送禮(伏?) G4單卡可升V20c

岩岩下晝果時去到人地屋企拜年換wifi 就收到V20c既update
88x mb, 更新完就變左6.0了
暫時用落冇乜分別..

--
有分別啦..
就係揀亮度果度得番0%, 50%, 90%揀
少左可以SAVE低自己改亮度果個位...之前係 0%, 25%(自己改SAVE低左), 50%, 100%

我今日都更新咗,
光亮度依然都係可以隨意調較,
但係用緊knock code的話,更新完要重新set過個code

利申:台水G4單卡

我今日都更新咗,
光亮度依然都係可以隨意調較,
但係用緊knock code的話,更新完要重新set過個code

利申:台 ...
超夢夢 發表於 2016-2-8 23:34

可以隨意較但唔識SAVE低較左果個設定囉...
平時我出街就50%,番屋企25%,訓教0%...

H815T,更新完一樣開唔到volte(csl 19卡)

用LG SUPPORT TOOL 揾到有更近, 但又話要LG BRIDGE 先更新到; 請問連PC 要點做
(可以了)

早幾日部機不斷reboot, 部機拎上行整。 個staff話我好升6.0,仲叫我整好左都唔好升。 我覺得好莫名其妙, 佢Lg 推出來自動OTA upgrade, 升上6.0壞左係我錯, lg 推有問題嘅update就冇錯

早幾日部機不斷reboot, 部機拎上行整。 個staff話我好升6.0,仲叫我整好左都唔好升。 我覺得好莫名其妙, 佢L ...
ksroylee 發表於 2016-2-9 22:49

因為好多G4用家升左上6.0死底板,所以咪叫你5好升級住...

回覆 6# ksroylee

費事你行多轉,因為G4好似本身主機板設計有問題,升咗6.0嘅死機率變本加厲,所以客服都做到怕,所以叫你唔好up住

回覆 1# 腦殘

啲電去番10C果時咁慳~

回覆 7# bowieha

點會~死底板果時我仲用緊10C
跟本死底板係硬件問題~咁啱啲升緊6.0~
總知10月前買既機通通都會死行/水都係~