[測試] 請問 Asus zenfone 2 deluxe 有沒有伏

主要用來打電話, whatsapp, candy crush

謝謝

主要用來打電話, whatsapp, candy crush

謝謝
atwy 發表於 2016-3-15 01:13

你系度問牙石機一定話伏嫁,
不過我都覺得牙石d design好核突.

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# justinjoseph

個樣哀過D大陸機......

當年差D 買左ZENPHONE 2, 而家睇番.好彩當年冇買.....
未出時講到好L勁, 又話好快出64Bit OS..... 點知冇左影

唔好諗住佢會比五千幾嘅大廠機好,咁樣你一定會滿意佢嘅表現。
整體黎講都唔算太伏,我宜家用左超過半年,軟件兼容性都算唔差。
玩game好順,順過用helio X10嘅手機(因為GPU勁啲)。
不過用電好似倒水咁,中度使用預左要一日一充,
不過有QuickCharge2.0補救,都算可以接受。
外觀我覺得幾好睇,可能每個人嘅睇法都唔一樣啦。
至於64bit系統,基本上唔需要有太大期望,佢地已經拖左好耐。

樓主唔駛問啦,deluxe同唔deluxe分別只係個殼,其餘所有嘢都係一樣(包括model no)

你問Zenfone 2嘅舊帖已經有晒答案

via LG E960, LG H815T, HTC Flounder LTE

老老實實,我會買返lg g3 ,反正重有貨尾
所有野都好過Asus zenfone 2 deluxe

老老實實,我會買返lg g3 ,反正重有貨尾
所有野都好過Asus zenfone 2 deluxe
ballballgun 發表於 2016-3-15 10:42

我呢家都用緊g3
D電一打機就好似燒甘

我呢家都用緊g3  
D電一打機就好似燒甘  

justinjoseph 發表於 2016-3-15 16:36

打機有邊部唔倒水,加上已用一定既時間就要換新電

樓主唔駛問啦,deluxe同唔deluxe分別只係個殼,其餘所有嘢都係一樣(包括model no)

你問Zenfone 2嘅舊帖 ...
astrial 發表於 2016-3-15 07:45

兩部機的SCREEN RESOLUTION不同

唔建議deluxe, 佢地入面個model no.一樣,連個rom都一樣,我換走佢係因為我試過一星期無啦啦有2次讀唔到sim. 係我就買regular. 當然,聽落去買硬件好ok.
仲有一個問題,呢部機個鏡頭唔知係用乜料,係會好易花,佢仲突出黎,放台一定花。我自己個部就係咁,一上網search,原來好多人都係咁。