唔等自己升 note4 Android 6.0.1

唔等自己升 note4

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

等得耐手痕痕又咪用過 cm rom 咪試吓囉。昨天刷了 cm13 現時電訊網絡接收好過以前,操作順暢靈敏,但就無佐 note4 支筆的功能用不到。網上見有人刷 MIUI7 後它可用得番 NOTE4 支筆的工能。

非原裝rom,  好多問題!
功能又費哂!非必要都唔好轉

如果無左筆功能,6.0又唔見多左啲好必須功能
唔會轉

非原裝rom,  好多問題!
功能又費哂!非必要都唔好轉
200801 發表於 2016-3-31 10:22

唔一定,有時非原裝ROM可能仲正過原裝

相機質素應該差左好多,我用NOTE 3刷完CM都要刷返Touchwiz rom

相機質素應該差左好多,我用NOTE 3刷完CM都要刷返Touchwiz rom
loop7 發表於 2016-3-31 16:33

cm 相機真係差好多....所以想刷 miui7 試玩吓,若唔好用再刷番 三星 rom。反正得閒!

有冇人知CM13點裝SUPERSU
我開咗佢內置ROOT再裝SUPERSU.APK,更新二進制文件會失敗
卡刷入去會卡死係CM LOGO開機個畫面

有冇人知CM13點裝SUPERSU
我開咗佢內置ROOT再裝SUPERSU.APK,更新二進制文件會失敗
卡刷入去會卡死係CM LOG ...
wertq2005 發表於 2016-3-31 19:46

有冇試過BOOT TWRP黎裝?