華為個靈犀一指係咪玩謝左?

而加都唔見有x2版賣既?

有說話華為個靈犀一指保護貼好易壞

有冇人知道呢味野?

無聊果陣可能都會買黎玩既..........

回覆 1# Rosa

我仲以為 ching 講緊佢手機內置果個靈犀一指添 ,佢果個貼係普通質地定係玻璃?? 依家出機係唔係都用玻璃貼,會唔會係呢個原因先冇人用(除非個 mon 係 curve 面)

從來無出過X2靈犀一指貼

從來無出過X2靈犀一指貼
200801 發表於 2016-4-12 07:22

但X2有靈犀一指功能搞咁耐都唔出實係有d問題…

回覆  Rosa

我仲以為 ching 講緊佢手機內置果個靈犀一指添 ,佢果個貼係普通質地定係玻璃?? 依家出 ...
gahqm 發表於 2016-4-12 07:19 AM

honor 6+買黎玩過,係玻璃貼,嗰幾粒點反應都幾準,
但係玻璃貼黎講個質地唔算好,用得耐會有個角翹起,買咗2塊用耐咗都係咁嘅情況

honor 6+買黎玩過,係玻璃貼,嗰幾粒點反應都幾準,
但係玻璃貼黎講個質地唔算好,用得耐會有個角翹起,買咗2 ...
chansom 發表於 2016-4-12 08:47 AM

用得耐會翹起唔係問題,最大問題係幾錢??不過呢啲花巧野應該唔會平,如果果三點位置係下巴位都幾好,隱藏野機嘅虛擬鍵,張貼果三點就好似實體鍵咁(我有冇理解錯張貼嘅功能?)

仲以為 ching 講緊佢手機內置果個靈犀一指...x2

頭先八卦去 google  過,X2 真係冇呢種貼,唔知係有問題定係點???

仲以為 ching 講緊佢手機內置果個靈犀一指...x2
buscocamp 發表於 2016-4-12 09:18

就系手機內置果個靈犀一指
需要硬件支援!!!即系MON貼

就系手機內置果個靈犀一指
需要硬件支援!!!即系MON貼
200801 發表於 2016-4-12 11:37

M01果邊有人話華為官方商城賣到媽媽聲...話好多人買番黎好快壞

唔知係咪真係太嚴重所以x2版無限期延期