[開箱] LG Watch Urbane 2nd Edition LTE 簡單開箱

小弟用左 LG G Watch R 已經一年,見佢出左 LG Watch Urbane 2nd Edition LTE 就買黎玩下換走隻 G Watch R 佢

G Watch R / Urbane 2nd Edition LTE 分別:
62g / 92.8g
1.3" 320x320 245ppi / 1.38" 480x480 348ppi
RAM 512MB / 768MB
BT v4.0 / v4.1
410mAh / 570mAh
最大分別既係:
4G LTE 同有喇叭打電話!!!!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

How much?

where buy??

建議售價 $3,398,鋪頭 $2,998 各大鋪都有

4G得LTE1800/2100
都好過無既

4G得LTE1800/2100
都好過無既
hahahalpc 發表於 2016-4-15 12:08

咁最好就乜都有喇

CHING, 想問講電話可唔可以用藍牙耳機對答?

同埋再唔再以SET死收3G唔收4G?

THX

CHING, 想問講電話可唔可以用藍牙耳機對答?

同埋再唔再以SET死收3G唔收4G?

THX ...
wai6510 發表於 2016-4-15 12:50

1. & 2. 可以

1. & 2. 可以
kanzone 發表於 2016-4-15 14:11

THX CHING!!

小弟用左 LG G Watch R 已經一年,見佢出左 LG Watch Urbane 2nd Edition LTE 就買黎玩下換走隻 G Watch R  ...
kanzone 發表於 2016-4-15 11:24

OT: 點解你打出電話時會 show 打出緊個電話號碼係乜東東? 但我隻一代 G Watch R自從升左上 6.0 之後就唔知點解無左呢個功能, reset 過隻錶都係咁呀! 未知可以點樣 fix 佢呢? 請高手指教一下, 謝謝!